Waarom nog langer twijfelen of er van jou ook mooie foto’s te maken zijn? informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen via een mailtje naar info@fotografie.nl of gebruik het formulier op de contactpagina.

Hoe werkt het?
Jij laat per e-mail aan info@ej-fotografie.nl weten dat je je wilt laten fotograferen. We spreken in de mail duidelijk af wat jij van jouw fotosessie verwacht en wat je van mij mag verwachten. 
Vervolgens laat je je door mij zonder enige verplichtingen fotograferen. Na de sessie krijg je een selectie van de beste foto’s ter beoordeling vrijblijvend via de mail toegestuurd. 

Foto’s bestellen
Foto’s zijn uiteraard (na) te bestellen. Bij elke bestelling krijg je ook een digitaal webformaat van de foto, zodat je social media er ook op haar best uitzien. Bestellen kan in de meest gangbare formaten. Kleur of zwartwit maakt daarbij niet uit. Ook grote digitale bestanden zijn te bestellen.

Beeldbewerking
Foto’s worden standaard gecorrigeerd op licht/donker, contrast en kleine oneffenheden. Ook bestaat de mogelijkheid om foto’s van een zogenaamde beautyretouch en/of creatieve beeldbewerking te voorzien. Daarbij geldt een minimaal formaat voor de 1ste afdruk van 20x30CM. Dit zorgt ervoor dat de bewerking optimaal tot zijn recht komt. Voor extra afdrukken van deze foto geldt deze beperking verder niet. 

Visagie
Visagie en/of hairstyling bij je fotosessie zijn altijd een mogelijkheid en maken het plaatje compleet. Met jouw eigen make up redden we ons zeker, maar mooier is het om dit door een professional te laten verzorgen. Indien gewenst bemiddel ik bij een goede visagiste, maar je bent vrij om deze zelf te regelen. Je betaalt de visagiste altijd rechtstreeks voor de geleverde diensten.

INFORMEER PER EMAIL NAAR DE ACTUELE PRIJZEN info@ej-fotografie.nl 

Heb je nog vragen en/of wensen mail dan naar info@ej-fotografie.nl 
of bel met +31 6 48 27 08 23

1.) Koffie/thee/fris en kleine versnaperingen en/of een lichte lunch, indien van toepassing, zijn kostenloos inbegrepen.
2.) Fotografie op locatie is altijd mogelijk. Bij afstanden boven 15km enkele reis (gebasseerd op basis van postcodes) wordt € 0,38 per kilometer in rekening gebracht. Kosten voor het huren van een locatie worden altijd 1 op 1 doorberekend.
3.) Prijzen zijn exclusief eventuele verpakkings- en verzendkosten.
4.) Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
home   disclaimer